Leac pentru dureri articulare
Cod produs - C001
Conține: Rozmarin, Lemn dulce, Ghimbir, Coada calului, Cânepă, Mentă, Morcov, Mușețel, Obligeană, In, Ardei iute, Ienupăr, Sovârv, Traista ciobanului, Tătăneasă, Susan, Floarea soarelui, Dovleac, Unt de shea, Unt de cacao, Ceară de albine, Miere, Gălbenele, Untul Pamantului.
Pret: 40 lei, disponibil (pe stoc).
Produsul este conceput din plante care au actiune recunoscuta pentru tratarea afectiunilor articulare si circulatorii. Noua sa formula, imbunatatita, cu adaos de Untul Pamantului, lucreaza minunat pe zonele dureroase, avand actiune spontana dar si de durata. Se recomanda aplicarea si masarea zonelor dureroase cateva minute, apoi invelirea lor intr-un prosop gros. Untul Pamantului, in contact cu pielea da senzatie de prurit, asa ca acest produs se va utiliza cu precautie, functie de cat si cum suporta pielea individuala. Are efect si in timp, si instantaneu, pe masura ce substantele sunt absorbite prin piele catre locul care prezinta problema.
Untul-pământului este denumit ştiinţific Tamus communis, iar popular se mai numeşte şi fluierătoare, brie, uşoarea-pământului etc. Untul pământului este o plantă cu o tulpină ierboasă, lungă de până la patru metri şi care se agaţă de pietre şi de alte plante, de unde şi una dintre denumirile sale populare de „viţă neagră“. Florile sale sunt verzui, fiind foarte puţin evidente, spre deosebire de fructele sale roşii, uşor de remarcat toamna. Sub pământ dezvoltă o rădăcină impresionantă, lungă de până la jumătate de metru şi foarte groasă (poate ajunge şi la grosimea unui braţ), cu o consistenţă untoasă.
Planta se foloseşte doar extern, ajutand chiar si in tratarea sinuzitei si afectiunilor pulmonare, sub forma de cataplasma aplicate pe frunte sau pe piept, impreuna cu radacna de hrean.
Vă întrebaţi unde găsiţi şi cum recoltaţi untul-pământului? Ei bine, planta creşte mai ales în regiunile sudice ale ţării, la marginea pădurilor, în luminişuri, pe lângă garduri verzi. Adesea preferă zonele pietroase, unde rădăcina sa imensă se „ascunde”, fiind foarte dificil de scos. După ce reuşiţi să o dezgropaţi se spală în apă rapid, pentru a nu pierde din substanţele sale mucilaginoase (foarte vâscoase). Se foloseşte cel mai adesea proaspătă, pentru aplicarea direct pe piele sau pentru prepararea tincturii.
De la bun început trebuie spus că untul-pământului se foloseşte doar extern, intern producând tulburări digestive şi nervoase destul de grave. Utilizările sale, verificate de medicina populară, vă pot scăpa de durerile de spate, sinuzită, pneumonie şi alte forme de boală. Îmbunătăţeşte mobilitatea articulară si reda flexibilitatea miscarii articulare.
Reumatismul poate fi combătut cu ajutorul rădăcinii date prin răzătoare. Aceasta se aplică direct pe piele, după care se înveleşte cu o bucată de pânză curată şi se lasă vreme de un sfert de oră. Articulaţia tratată se va încălzi, durerea se va diminua, iar după câteva aplicaţii se va îmbunătăţi mobilitatea articulară. Tratamentul se repetă zilnic, până la ieşirea din criză.
Crema - Leac pentru dureri ar5ticulare - contine o cantitate suficienta de Untul Pamantului, iar in combinatie cu celelalte plante selectionate, asigura un remediu bun in cazul durerilor reumatismale, in cazul traumatosmelor (fara plaga deschisa - contuzii, vanatai).
Recomand o dieta alimentara bogata in legume si fructe crude, sucuri naturale si o hidratare corespunzatoare. Produsul este natural 100%, obtinut prin procedee de presare exclusiv mecanica.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu