vineri, 18 iulie 2014

Uleiul Anticelulitic

   Traind in lumea formei si a materiei, printre nenumaratele gaselnite ale mintii umane ca fiind „defecte corporale“, printre ele se numara si celulita, o “afectiune„ ce vizeaza in special femeile, o afectiune cu etiologie necunoscuta, cauza fiind impinsa de multi medici si specialisti catre alimentatia nesanatoasa, catre stresul zilnic, supraponderabilitate si multe alte lucruri care da, intr-adevar, pot conduce acolo, insa adevarata cauza este necunoscuta. Insasi denumirea acestei afectiuni este una gresita, in termeni medicali sufixul „-ita“ la sfarsitul cuvantului semnifica prezenta unui proces inflamator acut, alte axemple fiind: amidgalita, apendicita, cistita, otita, rinita... etc. In aceasta situatie, nu avem de-a face cu un proces inflamator acut, binecunoscuta celulita, nefiind altceva decat acumulare de strat adipos in general in zona feselor, a coapselor si genunchilor, strat adipos ce da pielii aspectul de coaja de portocala.
   Si cum frumusetea sta in ochii privitorului, iar majoritatea privitorilor vad o carcasa umana si nu un spirit incarnat, femeile de pretutindeni, in cautarea perfectiunii formei fizice, au ridicat aceasta „problema“ la fileul mintii, cautand remedii la ea. Remediile sunt felurite, de cele mai multe ori dureroase, chinuitoare, la fel ca mai toate operatiunile carora se supun femeile din lumea intreaga pentru a fi „frumoase“ in ochii celorlalti. Astfel a aparut ideea creeri unui astfel de produs natural, care sa ajute la combaterea efectelor nedorite ale celulitei.
   
   Produsul realizat nu este unul bland, ci dimpotriva unul dur, cu un puternic efect revulsiv datorita piperului si ardeiului iute, un ulei ce va da pe piele senzatia de furnicaturi si caldura, iar insotit de masaj, cu siguranta conduce catre efectul de drenare limfatica, de diminuare a stratului adipos. Uleiul anticelulitic realizat de mine are o formula unica, bazata pe mixarea efectelor diferitelor plante ce intra in compozitia sa. Baza acestui ulei (baza uleioasa), o reprezinta uleiul de susan alb presat la rece si uleiul de mustar, plante recunoscute in tratamentul efectelor anticelulitice. Celelalte plante sunt cele care si-au lasat amprenta lor specifica si au adus aportul lor unic de substante benefice sunt: coada calului, eucalipt, menta, rozmarin, scortisoara, cretisoara, ienupar, piper (alb, verde, rosu si negru), ardei iute, alun de padure.
   Produsul este ambalat in sticle de culoare bruna pentru pastrarea in conditii de siguranta, de 100 de ml, ceea ce asigura cel putin 15 sedinte de masaj in zonele afectate de celulita. Recomand dupa masaj invelirea zonelor masate intr-un prosop gros timp de 20 de minute, precum deasemenea recomand cresterea aportului de apa si stabilirea unei diete sanatoase. Atrag atentia ca produsul contine subtante iritante pentru ochi (datorita piperului si ardeiului iute), si este deasemenea de evitat contactul cu zonele unde exista rani, (taieturi, zgarieturi), deoarece va aparea senzatia puternica de usturime. Uleiul anticelulitic este un produs 100% natural, realizat doar prin macerari si presari succesive la rece.
   O sticla de 100 ml de Ulei Anticelulitic costa 50 de ron si este disponibila in limta stocului, sau la comanda. Acest produs se poate livra si prin posta dar si prin predare personala in raza orasului Bucuresti, iesirea spre autostrada Pitesti. Pentru informatii suplimentare sunt disponibil la numarul de telefon 0725.810.441, mail: solutii.online@gmail.com, sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/mosckus.oils?ref_type=bookmark.
                     














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu